Yumeiho® BABA program

Terhességre felkészítés, fogantatás elősegítése, meddőség kezelése természetgyógyász szaktanácsadással reflexológiai kezeléssel és Yumeiho masszázs terápiával előzetes konzultáció alapján.
 
Mivel nagyon sokféle esetet produkál az élet, ezért kellő körültekintéssel és mindig a páciens teljes körű figyelembe vételével kezdjük a terápiát. A meglévő kórelőzményeket átbeszélve és kielemezve állítunk fel egy kezelési tervet. Szükség esetén javaslatot teszek gyógynövények, étrendkiegészítők alkalmazására vagy táplálkozási szokásokat érintő, életmódbeli változtatásokra. A programban való részvétel alkalmazható meddőségi kezelés mellett kiegészítő terápiaként is.
 
Fordulj hozzám bizalommal akkor is, ha
            – még csak most terveztek gyermeket és egészséges vagy
            Meggyőződésem, hogy a gyermekvállalásra fel kell készíteni egy egészséges szervezetet is a hiányállapotok elkerülése érdekében.
            – nincs fennálló rendellenesség és mégsem érkezik a baba
            Meggyőződésem, hogy ebben az esetben a gyermekvállalás lelki hátterét is körül kell járni, adott esetben pl. hogy egy nő hogyan viszonyul az anyasághoz, milyenek a családi és társas kapcsolatai.
            – nincs rendszeres ciklusod 
            Meggyőződésem, hogy manapság sokan küzdenek ezzel a problémával, mégsem fordítanak erre kellő figyelmet, pedig a hormonháztartási zavarok (pl. ösztrogéndominancia, xenoösztrogének, hosszú évekig szedett fogamzásgátló) néhány természetes gyógynövénnyel megtámogatva a szervezetet könnyen orvosolhatók.
           – anyagcserezavarod, inzulin rezisztenciád, Hashimoto-betegséged van
           Meggyőződésem, hogy ezek mögött a fizikai segélykiáltások mögött egy stresszes, feszített életmód és a mellékvese kifáradás áll, amiket nagyon nagy türelemmel és tudatos életmódváltással (mozgás, táplálkozás, stb.) és a hiányállapotok megszüntetésével lehet csak kezelni, de sosincs késő elkezdeni.
           – nőgyógyászati fizikai elváltozásod van (mióma, PCOS, endometriózis)
           Meggyőződésem, hogy orvosilag jól kezelnek, de ezeknek a tüneteknek a lelki hátterét kell megvilágítani, ami gyakran gyerekkori vagy serdülőkori traumára, túlzott „agyalásra”, ellentmondásokra az életben vezethetők vissza.
 
Tájékoztatásul egy alap kezelési program tartalma:
           – 1 alkalom konzultáció és a kórelőzmények átbeszélése, laboreredmények kielemzése, szükség esetén táplálkozási tanácsadás, termékjavaslatok étrendkiegészítők, gyógynövények tekintetében (2 óra)
           – 1 alkalom reflexológiai állapotfelmérés (1,5 óra)
           – 1 alkalom Yumeiho® masszázs teljes test (1,5 óra)
           – 4 alkalom Yumeiho® Baba masszázs (4 x 20 perc)
 
A fenti kezelést csak akkor tudjuk elkezdeni, ha minden információ és egészséges egészségügyi állapot áll fenn. Ha bármilyen más helyzettel állunk szemben, akkor előfordulhat, hogy hosszabb időt vesz igénybe a terápia, több alkalom talpreflexológiai kezelés előzi meg vagy hosszabb felkészítés, hogy a szervezetet egyensúlyba hozzuk egy gyermek megfogantatásához. A Yumeiho® Baba masszázs során 1 hónapban csak 4 kezelést tudunk meghatározott napokon elvégezni, majd ha szükséges ezt havonta ismételjük. Tapasztalat szerint teljesen változó, hogy kinél mikor érkezik a gyermekáldás, de 4-5 hónap általában elegendő szokott lenni. A terápiát Faragó Katalin 6 danos mestertől tanultam, akinél 2020-ban 138+46 Yumeiho®-os baba született meg és 18 beültetésnél segített a terápia.
A kezelést csak szakszerűen képzett Yumeiho® terapeuta végezheti, Yumeiho® licence engedély birtokában, minimum 3-as dan fokozattól, egészségügyi modul végzettség birtokában. A masszázs kényelmes ruhában történik, földre helyezett kemény matracon a fekvő páciensen megfelelő helyen és irányban, nyomó-gyúró-görgető mozdulatokkal, szükség esetén helyreigazító kimozgatásokkal, ami a szervezet anyagcsere- és hormonegyensúlyát próbálja meg helyreállítani.
 
1 óra 30 perc Kezdőár: 14 000 Ft